Hopp til innhold Hopp til innhold

Nei til syltynne modellar

Av Signe
1 uke siden

Fleire store motehus vil ikkje lenger bruke syltynne modellar.

Dei vil også at modellane skal vere over 16 år.

Dette er ein stor ting i moteindustrien. Veldig lenge har modellane vore så tynne at dei har vore sjuke. Mange har kritisert dette, altså sagt at dei synest det er dumt, sidan barn og ungdom ofte ser opp til modellane og vil vere som dei.

No når motehusa ikkje lenger vil ha syltynne modellar viser dei at dei at friske og sunne personar er viktigare enn å vere syltynn.

 

 

 

 

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

  1. Model Marie den vakreste jobber hos Victoria secret
    Det er helt Ok
  2. ERLE
    OII
  3. Anonym
    kan jeg være ærlig er det jo ikke pent å være FOR tynn. Sånn veldig tynn. Men det er bra dem slutter med det sånn at unge ikke vil begynne med det selv! :D
  4. Iris
    Enig
  5. cornelia
    Hei, når jeg går i byen så ser jeg masse reklamer med modeller i. Når jeg ser på de føler jeg meg veldig stor. Dette vil jeg fikse på. Jeg synes at ALLE kan få seg en jobb om og bli modell. Veninna mi ville bli modell også sa jeg "åå, d vil jeg også" også sa hun "men man må først være tynn da" og da følte jeg meg veldig trist.
  6. oline
    jeg er enig i det
  7. Anonym
    Jeg syntes det er dumt at barn ikke kan være modeller! Hva skal de gjøre på H&M på barneavdelingen, eller på Cubus, Lindex og flere butikker med barneklær i!!
  8. Stinuz
    Blir det mere jenter
    1. Eirin
      Hei, jepp - det blir det. Men me kan ikkje seia noko om akkurat når :) Helsing Eirin i Super.
  9. Lilly💜
    Hei Når er det MGPjr finale? Når er det lov til og melde seg på det? Og kor lang må sangen vere? Litt mange spørsmål men eg berre lurer👎🏻👍🏻💙 Håper på svar frå nrksuper❤️ Og doke er favoritt kanalen min💛💚❤️💛💚❤️💛💚❤️💛💚❤️
    1. Eirin
      Hei Lilly, så kjekt at du likar Super, det blir me glade for å høyra. Finale i MGPjr er 4.november, så det er nok litt seint å melda seg på i år. Finalistane er allereie valt ut. Det kjem ny påmelding i slutten av november :) Lykke til! Helsing Eirin i Super.
  10. Maja
    Det er bra synest jeg. Jeg liker ikke å ha følelsen av at alle andre er tynnere enn meg og alt sånt.