Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt
Luksuscrocs

Ny luksus-crocs utsolgt!


Profilbilde til Linda

Av Linda
1 uke siden


Det blir kalla dei styggaste skoa nokon sinne, men likevel blei dei nye luksus-crocsa frå luksusmerket Balenciagas utsolgt då dei nyleg kom for salg.

Skoa er ikkje i salg i butikk endå, men då nettbutikken Barneys la ut skoa på forhåndssalg gjekk fansen bananas og kjøpte alle skoa på få timar.

Luksus-crocsen er oppdatert frå tidlegare crocs med platåsåle og har mykje pynt på seg. Prislappen er på heile 6700 kroner!

Artikkelen er henta frå minmote.no og er skrive av Elise Alexandra Gulbrandsen.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.