Hopp til innhold Hopp til innhold
Avaldsnes Emily Gielnik (bak) i duell med Barcelonas Alexia Putellas Segura i 16-delsfinalen i Champions League kvinner mellom Avaldsnes og Barcelona på Haugesund stadion. (0-4). (NTB scanpix)

Gratis å komme inn på cupfinalen for kvinner

Av Morgan
1 uke siden

Mange synes det er vanskelig og dyrt å skaffe billetter til mennenes NM-finale i fotball. Men kvinnenes NM-finale på Fornebu får du gratis.

Kvinnenes finale spilles 18. november mellom Avaldsnes og Vålerenga. På Norges Fotballforbunds nettside kan både klubber og private bestille inntil 40 billetter.

Vålerenga sier billetter også kan hentes i deres supporterbutikk på Valle i Oslo.

Thon Hotels og Rema 1000 sponser cup-finalen, og de sørger for gratis inngang for de som vil se kampen.

To uker etter kvinnenes finale skal herrene gjøre opp seg i mellom. Da møter Lillestrøm Sarpsborg for å kåre hvem som blir Norgesmester i fotball 2017.

Den kampen spilles på Ullevål stadion. Disse billettene vil koste fra 450 kroner og oppover, avhengig av hvor du vil sitte.

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

 1. NUUUUUUULLLLL
  Jeg vet ikke hva jeg synes:-) Men det burde koste penger å se kvinnenes finale! Hilsen NULLLLLLLL
 2. sykt teit!!
  jeg spiller fotball selv (og er jente) og blir sterkt påvirket av at, for det første, kommer det ikke noen nesten for å se på kvinnekamper. kampene deres blir nesten aldri vist på TV heller. for det andre, blir kvinner fotball og herre fotball sett på som to helt forskjellige idretter, der hvor herrene liksom skal være mye «viktigere» en oss kvinner. herrer kan leve på og bare spille fotball, mens kvinner må ga en jobb itilegg. kvinner får heler ikke den oppmerksomheten de burde ha fått. jeg kunne ha skrevet en bok om dette her, men har ikke tid nå!!
 3. Kristine
  ugh JEG HATER DETTTE EHET KVINNER ER LIKE GODE MEN NOEN PAPPHODER INNSER DET BARE IKKE FOR SVARTE JEG ER SÅ LEI AV DETTTEEEE,RM,GAKMR
 4. Bøler IL
  Keepertreneren min er Cecilie Fiskerstrand. Keeper på LSK. Hun var akkurat med i CL. Hun kommer på TV innimellom. Love you Cecilie❤️⚽️ PS: spiller på Bøler IL
 5. Synne
  Jeg var på kampen