Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Slik vil Siril bekjempe mobbing


Profilbilde til Selma

Av Selma
6 dager siden


Siril ble mobbet i mange år, nå vil hun hjelpe andre som blir holdt utenfor. Derfor lagde hun kampanjen #1til. For å få andre til å huske på at man kan invitere med seg en person til, for eksempel om man skal på spillekveld.

Hva synes du om kampanjen til Siril?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.