Hopp til innhold Hopp til innhold

Snapnytt: Statsbudsjettet på 1-2-3!

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

 1. Malin
  Kommer det ny sesong av hotel13
  1. Ane Mørk
   Hei! Det kan ikke vi i Supernytt svare på dessverre. :)
 2. ☺️ Ingrid ☺️
  Hei her er noen ting jeg ville gjort 1.Gi ekstra mye penger til de fattige og flyktingene 2.Gi diabetes forbundet og kreft forbundet penger 3.Gi penger til de som jobber HER ER NOEN USERIØSE ØNSKER 1.Gi skolen kantine og skap 2.Ha bade basseng på skolen 3.Ha tur dag hver fredag 4. SLUTT PÅ ALL MOBBING
 3. Torunn
  Jeg ville brukt det på lekse fri skole og at vi slutta på skolen hver dag kl 13.15 og det som Ingrid sa😂😂
 4. Fride
  LEKSE FRI SKOLE
 5. Marcus
  Eg synes det e hadde vært fint om det var lækse fri skola Og ha skap som dem ha på victorius
 6. Meeeeeeg
  Vet dere om det kommer en ny sesong av flaskepost fra Stillehavet?
  1. Ane Mørk
   Hei! Det kan ikke vi i Supernytt svare på dessverre.
 7. Astral
  Jeg ville brukt det på LEKSE-FRI SKOLE (hyler)!!!!! Da kunne det blitt mere å gjøre på skolen i stedet for å ha gym (jeg hater gym)👏👏👏👏👏👏