Hopp til innhold Hopp til innhold

Snapnytt: Stresser du for mye i hverdagen?

Av Selma
2 uker siden

Mange mener barn og unge har for mye å gjøre i hverdagen. Eksperter mener også at det er sunt å kjede seg litt.

På snap spurte vi hva som gjør dere stressa.

Hva gjør deg stressa i hverdagen?

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

  1. Lejla
    Lekser
  2. J 14
    Hei. Jeg så på svar-o-meter at dere hadde om stress i dag. Det er ikke det at jeg stresser, det er at jeg ikke har tida. Jeg har ingen fritidsaktiviteter. Dagene mine går så fort. Det er bare søndager som er trege. F.ksp i går jeg kom hjem gjorde lekser. Da ble klokka 17. Som vanlig har jeg prøver da øver jeg på prøven resten av dagen. Men i går. Bakte jeg og tegnet. Plutselig var dagen borte. Hilsen j14