Hopp til innhold Hopp til innhold

Vet du hva exposed-videoer er?

Av Kristine
2 uker siden

Vet du hva exposed-videoer er? Videoer hvor en Youtuber liksom avslører en annen Youtuber har blitt ganske populært.

Likevel svarer nesten halvparten av dere på Svar-o-meter at dere ikke har hørt om exposed-videoer før.

Henrik fra Flippklipp forklarer at exposed er – En sjanger hvor Youtubere prøver å vise noe de har funnet som de mener er galt og fortelle det til seerne sine.

Problemet, sier han, er at de ofte har veldig lite bevis, og at beskyldningene de kommer med er veldig alvorlige.

Henrik og Jonas i Flippklipp mener det er viktig å ikke tro på alt som blir sagt i exposed-videoer.

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

 1. Tuva
  HAHAHAHA det morsomste med denne videoen var i alle fall uttrykket til Henrik på slutten XD XD XD Men er altså helt enig med dem angående disse "Exposed" videoene!
 2. Tappelino tappe tappelino
  TRULS ER PEDOFIL og dennis er også PEDO
  1. Daria Almo
   Husk at man skal være forsiktig med å anklage noen når man ikke vet det er sant. Det er nettopp det denne videoen handler om. D
 3. Anonym
  Men har et spørsmål. Tappelino (vis det skrives sånn) har jo lagd en lignende video. Er det sant? Ble veldig nysgjerrig ;)
  1. Daria Almo
   Det er nettopp det denne videoen handler om. Vi vet ikke hva som er sant eller ikke, men man skal spørre seg selv om det virkelig er nok bevis til å anklage noen for noe så alvorlig? Man skal være kritisk til alt man finner på internett. D
 4. Marsmello
  Det er Veldig bra at de sier ifra fordi mange som ser på "exposed" videoer er jo usikker på hva som er og ikke sant👍🏻 Når man legger ut noe på YouTube ligger det der for alltid og da er det viktig at det som er lagt ut er sant!!!! Flott tema NRK super tar opp👍🏻👍🏻👍🏻 Hilsen marsmello👍🏻😁
  1. (-:
   Det ligger ikke der for "alltid". Det kan bli sletta, hvis det er upassende innhold eller så kan den personen som legger ut videoen også slette det (-:
 5. Gud
  Åsså... Woldelige Ole, Pappalino å Jottersen er jo episke, hvorfor blir det ikke laget video om Tiphy da?! Eller hvorfor lager ikke USA nyhetene videoer om Keemstar og Leafy spm har drevet med det i årevis å tjener millioner/milliarder i året?? Dette blir for dumt
 6. Marius, 13 år
  Jeg ser at dere mener at exposing er blitt en trend, men det er feil. En trend er noe som er kult, fordi strømmen synes det er kult. Men det med exposing på YouTube er bare personer som driver med gravende journalistikk, og finner ut noe som de presanterer for et publikum. Det er knapt 1 person i Norge som driver med exposing. Hvis det hadde vert en trend, så hadde det ivertfall vert flere en 400 som drev med det. En annen ting jeg merker, er at dere refererer til exposed videoen til tappelino, om Dennis Vareide. Vel det virker som dere mener at det ikke er noe gode bevis, men hvis det er 5 helt uavhengie kilder som rapporterer om handlingene til en person, over en periode av 5 måneder. Er ikke de handlingene ganske troverdige da. Og hvis det da hadde vert snakk om en konspirasjon mot personen som som har gjort disse handlingene, da hadde de ikke vert uavhengie kilder, fra helt forskjellige alderskull. Og hvis dere mener at personen som lager exposed videoen, har forfalsket alle meldingene, og kun gjør det her for visninger, og penger. Vel da hadde han melket saken mye mer, og lagd flere videoer. Og en annen ting, er at dere mener at det er falske beskyldninger, med dårlige bevis, så hvorfor tar dere ikke med de bevisene da, for hvis Dennis er så uskyldig som man skal ha det til, og at bevisene et dårlige. Da vil vel de som ser bevisene, skjønne at det er falske. Og ved å holde tilbake bevisene, er faktisk en måte å få Dennis til å virke uskyldig og ved å gjøre det vanskeligere og velge side, fordi når folk ikke får se bevisene, og bare får høre at ikke er sant. Så er det ikke lett for de å velge side.
 7. Lukas B (lukas.bj på snap)
  men, det er greit og expose hvis man bare går etter handlingene dem. jeg synes folk som går etter utseende er det som gjør trenden så dumt for eksempel feit stygg autist osv..