Hopp til innhold Hopp til innhold

Gjettekonkurranse med MGPjr-Elida!

Av Magnus
2 uker siden

Siggen har utfordret MGPjr-finalist Elida til en gjettekonkurranse! Det er om å gjøre å imitere en kjent artist, og den som gjetter flest riktige stikker av med seieren!

Sjekk hvordan det går i videoen over!

Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

 1. 🎶🎶🎶
  En godt stekt pizza er laget av Staysman og lazz ikke freddy kalas.
  1. 🐷
   Heia Edvard
  2. 🐷
   Heia Edvard💜💙💚💛❤️💸🏀⚽️🏉🏐🏓🏈🏈🏑🏌🎾🎾⚾️🇳🇴
 2. Katrina
  MGP hehehhe
  1. fiip
   melding
 3. mmjau
  mgp. haha
 4. ja
  m
 5. Malin
  OSELIE HEIA O Os ose osel oseli oselie håper hun vinner mgp jr 2017 du har en kjempe fin sang stemme ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡《♡♡♡♡ ♡♡♡♡♡《《《《♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ♡ ♡ ♡ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡《♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡ ♡♡ ♡ ♡♡ ♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡♡
 6. Tone
  Ella du var super flink! Jeg heia på deg hele tiden! I ❤ U/ I love yuo
 7. alma
  heia Ella
 8. Mia
  Jeg heide på deg Ella heia,heia,heia,heia😀😀😀😀😀😀😀😀