Forsiden NRK Super

Hopp til innhold
Banner for Supernytt

Reddet pinnsvin-barn


Profilbilde til Geir-Inge

Av Geir-Inge
5 måneder siden


Helga har et varmt hjerte for pinnsvin.
Så når det i sommer dukket opp flere pinnsvin-barn som hadde mistet moren sin, tok hun seg av dem.

Fra små og svake…
Alle ni pinnsvinene var for små til å klare seg selv. De var fortsatt avhengig av å suge melk fra moren sin, men de hadde jo ikke noen mor lenger.

Til store og sterke!

Så da ble Helga mammaen deres! Hun har matet og stelt for dem i hele sommer, slik at de skulle bli store nok til å klare seg selv. Alle har spist godt og lagt på seg, så nå er alle sluppet ut i naturen, og klarer endelig seg selv.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.