Hopp til innhold
Foto: NRK Super

Påmelding stengt


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
9 måneder siden


Søknadsfristen er ute. De som er aktuelle for audtion blir kontaktet i løpet av november. Har du ikke hørt noe innen 1. desember er du dessverre ikke plukket ut.

Til NRK Supers nye serie «Rektors kontor» søker vi utadvendte og morsomme gutter og jenter med attitude. For å søke må du være mellom 10 og 13 år, og bo på Østlandet.

Vi leter etter barn som liker å rappe eller synge eller breake og danse hip hop, men du trenger ikke å kunne alt fra før. Det viktigste er at du har lyst å prøve og at du bor på Østlandet.

Få hjelp av en voksen hjemme til å sende en e-post med navn, bilde og litt om deg selv. Vi trenger også kontaktinfo til den voksne, sånn at vi kan fortelle dem hvor audition skal være hvis du blir plukket ut.

Lykke til!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.