Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Slik er det å være på danse-audition


Profilbilde til Tanja

Av Tanja
8 måneder siden


Supernytt var med da det ble holdt danseaudition i Oslo med over 800 håpefulle dansere. Bare 20 av dem ble plukket ut til å danse i Oslo Spektrum. Her kan du se reportasjen som ble vist på Supernytt.

Har du vært på audition før? Kanskje du til og med var på danseaudition?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.