Hopp til innhold

Kan du og dine venner vinne Jakten?


Profilbilde til Patricia

Av Patricia
4 måneder siden


Dypt inne i skogen, når solen går ned, våkner et nytt hemmelige univers til live. I en helt ny gaming-inspirert TV-konkurranse for NRK Super skal tre venner jobbe sammen om å løse spennende oppgaver i skogen. Deltagerne må være mellom 10 og 13 år (må fylle 10 år i 2021 eller ha vært 13 i løpet av 2021).

Vi søker deg som har et stort konkurranseinstinkt og som liker gaming! Vi ønsker flere lag med 13-åringer! (Guttelag, jentelag og blandete lag!)

Det spesielle med Jakten er at ingen slipper ut fra skogen før de har løst alle oppgavene! For å klare dette må de være smarte, raske og tørre å ta sjanser!
Spillet starter først når solen har gått ned. Og laget er ikke alene i skogen – der er også en Jeger! Jegeren vil gjøre alt for å hindre laget i å løse oppgavene …
Tør du og dine venner å utfordre Jegeren?

Trykk her for å søke nå med to venner, så kanskje er det laget ditt som vinner Jakten!

Søknadsfristen er utvidet til søndag 15. august. Innspillingen er i Oslo-området i september.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.