Hopp til innhold
Audition til NRK Super

Vil du prøve deg? Meld deg på her!


Profilbilde til Tanja

Av Tanja
3 uker siden


NRK Super skal lage en helt ny dramaserie og leter etter:

  • Jente med brune øyne. Alder: 5-6 år.
  • Gutt med brune øyne. Alder: 8 – 10 år.
  • Jente med brune øyne. Alder: 14 -15 år.
  • Jente med lyst eller rødlig hår. Alder: 7 – 9 år.

Audition og innspilling vil foregå i Oslo-området. Du kan ikke bo lenger unna Oslo enn 1 time.

Hvis du har lyst å melde deg på, må du sende inn en søknad ved å trykke på linken under, innen 18. november (NY dato). En voksen må godkjenne påmeldingen, og aller helst fylle ut skjemaet sammen med deg.

Det går ikke an å søke ved å kommentere i feltet under. De blir IKKE vurdert.

Søk her!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.