Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

BlimE 2018!


Profilbilde til Hanne B

Av Hanne B
3 uker siden


Det er snart klart for vennskapsuke på NRK Super – BlimE!

Fredag 21. september har vi invitert hele Norge til å være med og danse BlimE-dansen. Skolen din kan melde seg på fra 13. august her på nrksuper.no. I fjor var det hele 316 000 som var med å danset!

Har du hørt sangen enda? Her kan du lære deg teksten:

 

Her kan du lære deg dansetrinnene:Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.