Hopp til innhold
Blime 2019

Informasjon til skoler og barnehager


Profilbilde til Kristine

Av Kristine
2 måneder siden


BlimE-dagen 2020

NRK Super inviterer alle skoler og barnehager til å danse BlimE-dansen også i 2020. Årets BlimE-dans og låt lanseres etter sommerferien. Vi gleder oss til å vise dere dansen, og avsløre hvem som synger den kule, nye låta. Datoene lanseres etter hvert.

Innsending

På denne siden vil skoler og barnehager finne både påmeldings- og innsendingsskjemaene for filmene til årets BlimE. Påmelding og innsending skal gjøres av lærer/ansvarlig for hver skole/ barnehage. Nytt av året er at en av de påmeldte skolene vil få tilbud om besøk fra NRK Super.

BlimE-dansen

Danseinstruksjonsfilmene vil du også finne her. Når barna øver på å danse sammen, vil det skape felles minner og glede, noe som gjør at samholdet i barnehagen, på trinnet og skolen generelt kan bli bedre. Bruk dansen vi har laget som et utgangspunkt. Det er alltid noen som ikke liker å danse, noen som ikke får det til, og noen som synes at dansen er lett. Her oppfordrer vi dere til å tilrettelegge for alle elevene så godt det lar seg gjøre. Vi håper din skole/barnehagen vil være med å danse!

Vennskapsuke

BlimE er NRK Supers årlige vennskapskampanje. Det er ti år siden første gang NRK Super satte fokus på vennskap en hel uke. På denne siden kommer det også en lenke til et eget læringsopplegg for skolene som passer godt til denne uka. I år handler det om klassemiljø og inkludering. Opplegget er i hovedsak tilpasset barneskolen, men også yngre og eldre barn kan ha gleden av å delta i oppgavene.

Følg med på nrksuper.no eller NRK Super TV og dans sammen med resten av landet. Vi gleder oss til å se dere 🙂Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.