Hopp til innhold
Masse barn holder hender i lange rekker i skolegården på Workinnmarka skole. De danser.
NRK

Send inn dansevideoen


Profilbilde til Øyvind

Av Øyvind
6 måneder siden


Film og send inn BlimE-dansen!

Innsendingen er nå åpen. Kan dere ikke danse fredag 06.09 gjør det ingenting om dere danser og sender inn tidligere eller senere. Siste frist for innsending er 30. september. Det er fullt mulig å sende inn video selv om dere har glemt å melde på skolen/ barnehagen. Det kan ta opptil 1 arbeidsdag fra dere sender inn til videoen er publisert.

KLIKK HER FOR Å SENDE INN VIDEO AV BLIME-DANSEN

(Du må være voksen og ansvarlig for BlimE i din skole/barnehage/gruppe).

Se på NRK Super.no eller NRK Super TV, fredag 6.september klokka 12.00, og dans sammen med resten av landet. Vi gleder oss til å se dere 🙂

Kjente tekniske utfordringer

  • Apple (IOS) har nylig sluppet en beta-versjon av IOS13. Standard filtype for video i den oppdateringen støttes foreløpig ikke av NRKs systemer og vil dermed ikke kunne publiseres.
  • Det gamle mobilformatet 3GP støttes ikke.
  • Formatet H.265 (nytt) skal fungere ved opplasting fra mobil, men feil kan oppstå, og særlig ved opplasting fra PC.
  • Kvitteringen du får på epost etter innsending vil se rar ut om du sender inn fra en nettleser med språk satt til engelsk. Bidraget er mottatt og vil bli publisert som normalt.

Se skolen din danse

Når videoene er godkjent og publisert finner du dem her

Påmelding

Har dere glemt å melde på skolen? Her kan du som er ansvalig for Blime på skolen fortsatt gjøre det, og skulle det bli helt glemt kan dere fortsatt sende inn dansevideoen.

Meld på din skole/klasse/gruppe her (Påmeldingen stenger 6.september kl.12)

Vennskapsuke

BlimE er NRK Supers årlige vennskapskampanje. Temaet for BlimE 2019 er å se hverandre, og å tørre å stå opp for hverandre og seg selv.

NRK Super vil sette fokus på vennskap i hele uke 36. Her er et eget læringsopplegg for skolene som passer godt til den uka. Det er i hovedsak tilpasset barneskolen, men delen for de yngste klassene kan også brukes av førskolebarn.