Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Sjå BlimE-dansar frå heile Noreg


Profilbilde til Trine

Av Trine
9 måneder siden


Klokka 12 på fredag 22. september dansa tusenvis av skuleelevar BlimE-dansen samstundes over heile landet.

Alle dansane vil bli lagt ut på kartet, og når du trykker på det kan du zoome deg inn til akkurat skulen du vil sjå.

Klikk her for å se din skole på kartet!

Det er veldig mange som sender inn til oss, og me oppdaterer kartet heile tida – det kan likevel hende du må vente litt før akkurat din skule dukkar opp.

Skriv til blime@nrk.no om du har problemer med å laste opp.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.