Hopp til innhold
Victor fra FlippKlipp står med en fotball i venstre arm, teksten i bildet viser månedene i året og 12 etternavn på store fotballspillere. Sett sammen ditt fornavn og etternavnet i din fødselsmåned for å få ditt fotballnavn.
Victor fotballnavn

Sett sammen og finn fotballnavnet ditt


Profilbilde til Øyvind

Av Øyvind
4 måneder siden


Hva blir ditt fotballnavn? Skriv i kommentarfeltet.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.