Hopp til innhold

Populær bokserie blir film!


Profilbilde til Dang

Av Dang
6 år siden


Mange kjenner detektivene Tirill og Oliver fra bokserien Detektivbyrå nr. 2. Nå er filminnspillingen i full sving.

 

Emma Kilane (10) og Thomas Farestveit (9) har hovedrollene i filmen. Emma har spilt i noen skuespill tidligere, mens Thomas ikke er like erfaren. Han trives likevel godt på filmsettet.

– Det er spennende, for jeg har aldri vært med på noe lignende før, så jeg gleder meg til å se filmen, sier Thomas under innspillingen av filmen i Tvedestrand.

Bokserien er skrevet av den tidligere politimannen Jørn Lier Horst og tegnet av Hans Jørgen Sandnes. De to har så langt laget 15 bøker om Tirill og Oliver, og planlegger flere. Operasjon Mørkemann er den første av Lier Horsts bøker som blir film.

Filmen skal hete Operasjon mørkemann, og kommer på kino i mars 2018.

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.

Har du opplevd noe vondt og alvorlig? Ikke skriv det her, men chat anonymt med Kors på halsen eller ring 116 111.