Hopp til innhold

LAN-party og Gullsnutten!


Profilbilde til Sahand

Av Sahand
8 måneder siden


FlippKlipp ønsker å invitere alle spillere trukket ut til landslaget i Ragnarok til Studio 4 på Marienlyst, lørdag 14. april kl 11.00 – 17.00, for å spille finalekampen mot det finske Ragnarok-laget!

Det blir live stream på FlippKlipps YouTube-kanal og direktesending på TV på NRK Super mellom kl 14.00 og 16.00. Programledere er emwaAdventure og WeirdNorwegian.

YouTube-prisutdelingen Gullsnutten avholdes i Store Studio på NRK kl 20.55 – 22.00. Alle spillere som er med på Ragnarok får også billetter til utdelingen, som også sendes på TV. I forkant av Gullsnutten avholdes meet-up med flere av Norges største youtubere på parkeringsplassen foran Store studio.

Spill Ragnarok – og bli trukket ut til landslaget!

Serveren er: ragnarok.nrksuper.no

Discord sever invitasjon (for rask info og kontakt med andre spillere): https://discord.gg/2DydUSj

Les mer om Ragnarok her

 

 

Bli med på landslaget!

 

 

 

 

 

 

 

 Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.