Hopp til innhold

Ragnarok: Dette er landslaget!


Profilbilde til Sahand

Av Sahand
8 måneder siden


Etter mange tøffe runder i Ragnarok har teamleder, Emil Walseth endelig plukket ut sine landslagsspillere til den store finalen på lørdag 14. april.

20 personer rundt om i landet har blitt valgt ut til å representere Norge i siste sesong med Ragnarok. Nå skal disse 20 spillerne ta revansje mot Finland som vant sist gang mot Norge i en minecraft-kamp.

Her er alle spillerne:

 

Den store finalen kan du se her eller på NRK Super fra kl 14 på lørdag.Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.