Hopp til innhold

Ragnarok: Få med deg den store finalen på lørdag


Profilbilde til Sahand

Av Sahand
7 måneder siden


I morgen samler de norske Ragnarok-landslagsspillerene seg i NRK for å ta revansje mot Finland i minecraft.

Sist gang disse to lagene barket sammen vant Finland. Denne gangen er det norske landslaget mer organisert og har hentet inn de beste spillerene i landet for å delta. I tillegg har de også fått en lagleder i Emil Walseth som spilte mot finnene sist gang de møttes.

Ragnarok er en turnering i minecraft der noen av landets beste spillere møtes for å vinne en plass på landslaget.

20 landslagsspillere er nå klare for vinne over finnene i det som skal være den siste episoden av Ragnarok noen gang.
Kampen vises her på nrksuper.no og på NRK Super fra kl 14.00.

Skal du se den store finalen?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.