Hopp til innhold
Banner for Ragnarok

Ragnarok: Se Norge knuse Finland her!


Profilbilde til Sahand

Av Sahand
7 måneder siden


FlippKlipp har endelig muligheten til revansje mot Ragnarok-mesterne Finland. 20 spillere fra hele landet er valgt ut til landslaget og har kommet sammen til finalen. Det blir LAN-party på NRK!

Emil er lagleder, Victor er programleder.

Husk at DU kan hjelpe Norge ved å styre Tors Hammer! Send lyn i hodet på Finland!
Gå til: //flippklipp-ragnarok.mesos.nrksuper.no

Sendes også direkte på NRK Super kl 14

Instagram: @nrkflippklipp
Nettside: www.nrksuper.no
Mail: flippklipp@nrk.noDel det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.