Hopp til innhold
Banner for Ragnarok
En gruppe spillere på NRK Supers Minecraft-server "Ragnarok" i mars 2018
Ragnarok spillere 1
NRK

Ragnarok legges ned


Profilbilde til Tarjei

Av Tarjei
8 måneder siden


Nå legges Minecraft-serveren vår Ragnarok ned. Da kan man ikke spille på den lenger.

Grunnen til det er at FlippKlipp sine Ragnarok-sendinger, som serveren ble laget til, er ferdige. Verken FlippKlipp eller andre i NRK Super har planer om å bruke serveren til å lage andre ting heller. Da må vi dessverre legge den ned.

Vi slår av serveren søndag 15. juli klokka 20.00. Kartet fra survival og creative kan vi dessverre ikke legge ut. All data og informasjon slettes også da.

Siden lanseringen av serveren i oktober 2017 har dere brukt den mye. Til sammen har dere sendt over 2,7 millioner chat-meldinger og en halv million direktemeldinger. Vi har også hatt mesterskap i Ragnarok på serveren, både i fjor høst mot Danmark og Finland og i vår mot Finland. I fjor vant Finland, men i april slo det norske landslaget dem igjen.

Takk for at du har spilt! Hva husker du best fra Ragnarok?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.