Hopp til innhold
Ragnarok FinaLAN

Ragnarok: Norge knuste Finland!


Profilbilde til Sahand

Av Sahand
7 måneder siden


Etter en spennende finale i Ragnarok vant Norge over Finland.

Norge fikk med andre ord den etterlengtede revansjen mot finnene etter tapet sist gang de møttes. Seieren var overlegen og Norge fikk så vidt noen kraftige angrep mot basen sin.

Nå skal de 20 landslagsspillerne våre feire med Gullsnutten og pizza.
Skal du se på Gullsnutten?Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.