Hopp til innhold

Ragnarok: Se hvem de siste landslagsspillerne ble!


Profilbilde til Sahand

Av Sahand
8 måneder siden


Emil og Victor møter de finske youtuberne Aleksi og Mikael som skal lede det finske Ragnarok-laget på FINALEN neste lørdag! Blir det en vennskapskamp? Vi trekker ut de to siste spillerne til landslaget.

Minecraft IP: ragnarok.nrksuper.no
SEND LYN i hodet på motstanderen: nrksuper.no/ragnarok
Ragnarok Discord-server: https://discord.gg/2DydUSj

Instagram: @nrkflippklipp
Nettside: www.nrksuper.no/ragnarok
Mail: flippklipp@nrk.noDel det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.