Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

FlippKlipp-Jonas rundlurt på tulletelefon!


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
10 måneder siden


Siggen er tilbake med nye pranks på arbeidsplassen, og denne gangen skal hun lure Jonas fra FlippKlipp!

Hun ringer og forteller at hun kommer fra YouTube Norge, og at de etter flere rapporter er nødt til å stenge kontoen til Jonas og Henrik.

Sjekk hvordan Jonas reagerer i videoen over!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.