Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Hvilken Ragnarok-finalist er flinkest til å bygge?


Profilbilde til Trine

Av Trine
11 måneder siden


På lørdag er det den norske finalen i Ragnarok. Fire norske Youtubere spiller mot hverandre. To av dem, emwaAdventure og n0rdavinden, besøkte Skolefri denne uka. Der måtte de konkurrere om hvem som bygger det råeste tårnet med Duplo!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.