Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

– Hvor lett er det å si unnskyld?


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
7 måneder siden


Haakon og gutta tar for seg den aller siste episoden av den tiende sesongen av Jenter, og denne gangen prater de om tilgivelse!

For hvor lett er det egentlig å si unnskyld, og hvordan skværer man opp etter en krangel? Skriv din mening i kommentarfeltet under!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.