Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Kathrine tar dine utfordringer!


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
10 måneder siden


Innboksen er spalten i Skolefri Live, der DU kan være med å påvirke innholdet! Har du for eksempel en god idé til en morsom challenge? Eller er det noe annet du har lyst til å se? Da sender du oss enten en mail på skolefri@nrk.no, eller legger igjen en melding i kommentarfeltet under!

Denne gangen skal Kathrine forsøke å løpe rundt hele NRK-bygget samtidig som hun spiser kjeks og plystrer! I tillegg skal hun kaste en vannballong på en av sine kolleger!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.