Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Krangler jenter mer enn gutter?


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
8 måneder siden


Endelig er Jenter tilbake, og denne gangen har Haakon bestemt seg for å høre guttas synspunkter på dramatikken i den tiende sesongen av dramaserien!

For er det egentlig sånn at jenter krangler mer enn gutter? Og hva hadde de gjort om de så at det oppsto en konflikt i skolegården?

Sjekk ut første episode av Gutter om Jenter i videoen over, og skriv din mening i kommentarfeltet under!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.