Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

– Oh, lord! Så gøy!!


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
10 måneder siden


Siggen er tilbake med nye pranks på arbeidsplassen, og denne gangen har hun bestemt seg for å bølle med datamaskinene til kollegene i Super!

Hun har fortalt kollegene at hun skal lage en reklamevideo for nrksuper.no, og har bedt dem om å vise henne sine favoritter på nettsidene. Men det de ikke vet er at Siggen har klistret et bilde på undersiden av datamusen, og når de prøver å flytte på pekeren skjer det ingenting!

Sjekk hvordan de reagerer på spøken over!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.