Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Se Kathrine møte sin aller største frykt!


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
8 måneder siden


Kathrine har blitt utfordret av Skolefri-makker Siggen til å møte sin aller største frykt – nemlig å holde en av verdens største edderkopper i hånda i minst 15 sekunder!

Sjekk hvordan det går i videoen over!

Hva er DIN største frykt? Skriv det i kommentarfeltet under!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.