Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Se Kathrine møte sitt aller største idol!


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
10 måneder siden


I 2005 vant Skal vi danse-aktuelle Jorun Stiansen sangkonkurransen Idol, til stor glede for Skolefri-Kathrine som på den tiden var 12 år gammel.

– Jeg hadde rundt 20 signerte bilder av henne hjemme på rommet, forteller Skolefri-programlederen.

– Jeg var nok hennes aller største fan!

Se hvordan Kathrine reagerer når hun møter sin største stjerne på direkten i Skolefri Live!

Hvilken stjerne ville du ønsket å møte? Skriv det i kommentarfeltet under!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.