Forsiden NRK Super

Hopp til innhold

Se pranken der «alt går galt»!


Profilbilde til Magnus

Av Magnus
11 måneder siden


Siggen i Skolefri er tilbake med nye pranks, og denne gangen har hun bestemt seg for å bølle med kollega Kathrine! Hun tror at hun og Haakon skal tulle med Siggen – sette en bøtte med vann over en dør – og når Siggen kommer inn i rommet, skal bøtta falle over Siggen! Men det Kathrine ikke vet er at Siggen er på lag med Haakon, og vet om alt sammen!

Sjekk hvordan Kathrine reagerer når Siggen later som hun blir skikkelig sur og lei seg når de tuller med henne, i videoen over!

Har du noen forslag til hvem Siggen kan bølle med neste gang? Og har du noen morsomme pranks på lur? Skriv det i kommentarfeltet under!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.