Hopp til innhold

Siggen inviterer til «verdens rareste møte»!


Profilbilde til Magnus Loennechen

Av Magnus Loennechen
8 måneder siden


Siggen fortsetter å lure de andre i Super, og denne gangen er turen kommet til FlippKlipp-Victor!

Han skal være gjesteprogramleder på radioen i Skolefri Live, og Siggen har derfor invitert han til et planleggingsmøte. Men det Victor ikke vet er at dette skal være «verdens rareste møte», og alt kan skje!

Sjekk hvordan Victor reagerer i videoen over!Del det du mener om hva som skjer på NRKSuper, og respekter at andre kan mene noe annet. Vær snill mot de andre!

Alle kommentarer blir lest og godkjent av NRKSuper-teamet før de legges ut. Her er reglene du må følge: Bruk gjerne ditt eget fornavn og en ekte e-postadresse. Din eller andres bloggadresser, e-postadresser, telefonnumre, eller navn på skuespillerne, blir ikke lagt ut.

Tenk nettvett. Kommentarer som handler om utseende vil ikke bli lagt ut. Ikke skriv stygt om hvordan du synes de forskjellige skuespillernes er som personer, for da blir kommentaren din heller ikke lagt ut.

Kommentarer med ord som noen opplever sårende (f eks nedsettende ord og banneord) legges heller ikke ut. I noen tilfeller redigeres kommentarer av NRKSuper-teamet før de publiseres, f.eks. om en fin kommentar inneholder banneord eller bloggadresser.