Medvirkende i Det hjemsøkte huset

Alt du vil vite om Det hjemsøkte huset

Skuespillerne

Taylor i Det hjemsøkte huset

Taylor Hathaway spilles av Amber Montana (født 1998). Hun begynte som skuespiller allerede som sjuåring i Florida, før hun flyttet til California. Etter å ha deltatt på audition åtte ganger fikk hun endelig rollen som Taylor!

Taylor er storesøsteren til Frankie og datteren til Michelle Hathaway. Hun er en dyktig turner som jobber hardt og målbevisst, til tross for den sprø familien og de masete spøkelsene hun bor sammen med.

Frankie i Det hjemsøkte huset

Frankie Hathaway spilles av Breanna Yde (født 2003). Hun er fra Australia, og er også kjent for roller i tv-seriene "School of Rock" og "Santa Hunters".

Frankie er den litt rampete lillesøsteren til Taylor. Andre barn syns ofte hun oppfører seg rart. Hun syns blant annet det er kjempegøy å leve sammen med en spøkelsesfamilie! Hun konkurrerer med Louie om å skremme folk, og vinner som regel.

Michelle i Det hjemsøkte huset

Michelle Hathaway spilles av Ginifer King. Hun er kjent for roller i "En shopoholikers bekjennelser" og "Struck by lightning" og forskjellige teaterstykker på Broadway.

Michelle er den enslige moren til Frankie og Taylor. Hun er en dyktig baker og driver bakeriet "Pie squared" i huset de deler med spøkelsene i Prestonfamilien.

Miles i Det hjemsøkte huset

Miles Preston spilles av Curtis Harris (født 2001). Han har en yngre bror som også er skuespiller (det er ikke Louie!). Curtis elsker basketball.

Miles er eldste sønn av Ray Preston og storebroren til Louie. Han er den høfligste i Prestonfamilien, og gjør det han kan for å tilpasse seg et liv blant de levende. Han vil gjerne hjelpe Taylor når hun har problemer, men han gjør som regel vondt verre.

Louie i Det hjemsøkte huset

Louie Preston spilles av Benjamin Flores, Jr (født 2002). Benjamin spiller den rappende pingvinen Atticus i Happy Feet 2.

Louie er yngstemann i Prestonfamilien, og han kan faktisk være både uhøflig og sarkastisk til tider. Han elsker å hjemsøke og skremme folk selv om han ikke alltid får det til.

Ray i Det hjemsøkte huset

Ray Preston spilles av Chico Benymon (født 1974). Han har vært med i spillefilmen "Ali" og i tv-serien "Half & half".

Ray er faren til Miles og Louie, og tar en ganske avslappet farsrolle. Det er ikke så farlig for ham om barna ikke oppfører seg så bra alltid. Ray spiller saksofon.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Louie, Miles, Ray, Michelle, Taylor og Frankie
Louie, Miles, Ray, Michelle, Taylor og Frankie

Familien Hathaway flytter fra New York til New Orleans. Michelle Hathaway åpner bakeri i første etasje. Men det viser seg at huset er bebodd allerede, av spøkelsesfamilien Preston! Gjennom store og små utfordringer lærer de to familiene seg etterhvert å bo og leve sammen.

Legg igjen en kommentar