Familien Nekton utforsker havdypene

Alt du vil vite om Dypet

Familien Nekton er utforskere. Det har de vært i mange generasjoner. Når andre ser opp mot stjernene, vet de at det finnes utallige ting som skinner i mørket der nede. Det finnes mange myteomspunnede ting i havet. Nekton utforsker dypet!

Se serien her. (Lenken er gyldig så lenge serien er tilgjengelig i Nett-TV)

Arnt fra Dypet

Arnt Nekton er evig entusiast og optimist. Han eksperimenterer hele tiden og finner stadig opp nye ting, og overrasker familie og jevnaldrende med sin intelligens og teknologisk innsikt. Men noen ganger går motet hans over i dumdristighet, og da må de andre i familien trå til for å redde ham.

Fanni fra Dypet

Fanni Nekton kan virke litt kald og kynisk, men hun er også den som tenker mest logisk og analytisk ombord på Arronax. Og hun vet å bruke sin skeptiske sans! Selv om hun småkrangler og konkurrerer litt med lillebror Arnt viser hun også at hun er glad i ham og bryr seg om ham.

Willy Nekton fra Dypet

Willy Nekton er faren til Arnt og Fanni. Selv om han elsker å svømme og holde seg i form trives han aller best med å studere gamle skrifter og kart. Faren til Willy brukte hele livet på å lete etter det tapte Lemuria. Willys mål i livet er derfor å finne Lemuria, for å ivareta arven etter faren.

Kaja Nekton fra Dypet

Kaja Nekton er moren til Fanni og Arnt, og styrmann på Arronax. Foreldrene hennes har oppsyn med et av verdens største vernede havområder, og hun er selv utdannet marinbiolog. Dessuten: hvis det er noe teknisk utstyr som trenger å repareres så kan hun fikse det. Kaja er smart, sta, varm og omsorgsfull, og den ubestridte lederen i Nektonfamilien.

Jesper fra Dypet

Jesper er fisken til Arnt, og i stand til mye mer enn man skulle tro ved første øyekast.

Allierte:

Nereus fra Dypet

Nereus er et mysterium pakket inn i en gåte pakket inn i et stort skjegg. Han dukker opp ved merkelige sammentreff tilsynelatende helt tilfeldig. Er det mulig at han kjenner Nektons historie og opphav bedre enn familien selv?

Professor Finsen fra Dypet

Finnsen er geniet som har overoppsyn med hovedkvarteret til Nektonfamilien. Han er rett og slett et geni, og er så full av ideer og kunnskap at det er så vidt han klarer å føre en vanlig samtale. Tankene flyr for fort. Men han er lojal med Nektonfamiliens idealer og verdier.

Fiender: "Den Sorte Orca"

Kaptein Hammerhode fra Den Sorte Orca, i Dypet

Hammerhode er piraten over alle pirater, og han hersker over Sorte Orca med tordenrøst og et voldsomt oppsyn. Han er hensynsløs, urenslig og grådig. Men han er samtidig eneste forelder til to barn, og han forsøker å gjøre det riktig også.

Finn fra Den Sorte Orca, i Dypet.

Finn er sønnen til kaptein Hammerhode. Han er ikke veldig interessert i plyndring og sjørøveri, så faren blir ofte frustrert og skuffet over ham. Men Fanni Nekton ser ut til å sette pris på ham.

Madeleine fra Den Sorte Orca, i Dypet

Madeleine er datteren til kaptein Hammerhode på den Sorte Orca, og hun er en absolutt overbevist sjørøver. En dag skal hun bli kaptein! Hun og Arnt er motstandere fra dag en.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Familien Nekton

I en undersjøisk hule finner Arnt Nekton den urgamle "Dypets bok", en eldgammel bok fra tiden før det fantes bøker i det hele tatt! En bok fra Lemuria ...

Av alle havets mysterier er Lemuria det største, og Nektonfamilien har viet livene sine til å løse mysteriet. Lemuria er sivilisasjonen som sank i havet for mange tusen år siden. Willy er den eneste i Nektonfamilien som kan klare å tyde de merkelige skrifttegnene i Dypets Bok ...

Legg igjen en kommentar