Ghost Rockers alle i bandet

Foto: NRK

Alt du vil vite om Ghost Rockers

Skuespillerne

Mille i Ghost Rockers

Milla spilles av Tinne Oltmans, som er født i 1992. Hun jobber som skuespiller, sanger og danser.

Milla (16) hadde en vanskelig barndom og var nødt til å lære seg å leve etter gatas lover. Hun gjemmer seg kanskje bak et tøft image, men Milla har en godt utviklet rettferdighetssans. Takket være sine dansekunnskaper har hun fått en kjempemulighet på DAM. Det er kanskje hennes siste sjanse …

Jonas i Ghost Rockers spilles av Juan Gerlo

Jonas spilles av Juan Gerlo. Han er født i 1991, og tok eksamen i sang, dans og skuespill ved Royal Conservatory i Brussel i 2013.

Jonas er besatt av musikk; det er de han lever for. Men hvis han må velge mellom vennene og gitaren er det gitaren som taper.  Han er flink til å motivere og få fram det beste i sine venner. Selv om han ikke vil si det sånn selv er det det som gjør ham til en naturlig leder. Han tar alltid ansvar og er en idealist med magefølelse.

Jimmy i Ghost Busters

Jimmy spilles av Elindo Claudino Avastia. Han er født i Nederland i 1995. Han er skuespiller, sanger og trommeslager.

Jimmy(18) er en meget god pianist, men takler ofte ikke det sosiale. Som trommeslager kan han slippe seg mer løs og nesten føle seg som en normal tenåring.

Charlie i Ghost Rockers

Kirsti spilles av Marie Verhulst. Hun er født i 1995 i Frankrike.

Kirsti(18) har sitt eget syn på hvordan verden er skrudd sammen; en blanding av New Age teorier, litt vitenskaplige funderinger og en god dose "Kirsti- logikk". Hun har en veldig god evne til å sette seg inn i hva andre mennesker føler; en flott evne å ha for den som vil bli skuespiller.

Alex i Ghost Rockers

Alex spilles av Wout Verstappen. Han er født i 1993. Wout sier han elsker å stå på scenen, og at det er det eneste han vil gjøre her i livet.

Alex(18) snakker raskere enn han tenker og danser bedre enn han snakker. Han har masse sjarm og talent, og er en stor optimist. Men kan ha problemer med huske ting og å møte opp riktig sted til riktig tid.

Ghost Rockers i kjelleren på DAM

DAM er virkelig skolen å gå på for fem tenåringer med store drømmer! Jonas, Milla, Jimmy, Kirsti og Alex har alle massevis av rått talent, og de får virkelig noe å bryne seg på i møtet med alle de andre flinke studentene som ofte presterer bedre enn dem. Men de har noe sammen som gjør dem sterkere!

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar