Keeper'n til Liverpool

Jo Idstad er 13 år, skolesmart og overbevist om at livet er livsfarlig. Skal du overleve ungdomsskolen gjelder det å unngå dødsfeller som bøllete medelever, helsefarlig sport og søte jenter. Og heller satse på harmløse aktiviteter som ligninger og fotballkort. Alt går etter planen, helt til det begynner ei ny jente i klassen: Mari. (Se den i 30 dager)

Doktor Proktors prompepulver

Den temmelig gale Doktor Proktor har ved et uhell funnet opp verdens kraftigste prompepulver. Når to av barna i nabolaget hans en dag kommer på uventet besøk, starter en fortelling om et uvanlig vennskap og et ellevilt forretningsprosjekt.

Kule kidz gråter ikke

Anja er ei livlig og tøff jente som elsker fotball. Klassekameraten Jonas liker ikke at jenter spiller fotball og særlig ikke når de er så flinke som Anja. Så blir Anja alvorlig syk. Hun nekter å la seg knekke og legger planer for fotballaget, trener til skoleturneringen og deltar på leirskole.

Kurt blir grusom

Norsk animasjonsfilm fra 2008. Kurt har en truck som han er fryktelig stolt av, og som han vasker hver eneste søndag. Han har bart og en kone som han er veldig glad i. Hun er arkitekt og heter Anne-Lise. (Se den i 7 dager, kommer kl. 14.50)

I tillegg kan du se: Jakten på julenissen, Lille Gruffalo (program, ikke filmen), Wallace og Gromit, Pinocchio og mye, mye mer! Kos deg :)

Legg igjen en kommentar