Dagens kjæledyr #11

Her er fem nye kjæledyr. Tenk at dere har sendt inn over 500 bilder til oss!

"Katten min liker å svare folk når man snakker til den, også liker den å fange blader som flyr i vinden."
Sandra, 10 år, Gildeskål

"Hunden min heter Luna og er 1 år. Hun er en blanding av golden, engelsk setter og labrador. Hun liker ikke å være hjemme aleine, hun har ødelagt 2 bur. Men hun begynner å bli flinkere. Jeg er kjempe glad i henne. Victoria, 12 år, Skedsmo

"Min hamster heter Cocoh Chanel og er 5 måneder. Hun kan triks, hun kan ligge på rygg når jeg stryker henne, også liker hun og være i ballen sin. Vi er bestevenner for alltid. 🐭"
Signe, 9 år, Mosjøen

"Dette er en dansk-svensk gårdshund. Han er morsom å leke med fordi han kan hoppe høyt og si i fra når han vil leke og han liker å leke. Løper racerfort. Enda han bare er valp løfter'n på beinet når han tisser. Han er kosete og elsker å ligge på fanget å kose. Han er et hyggelig familiemedlem. Det han elsker best er å grave hull i plenen og spise mark og være med andre hunder."
Sofus, 10 år, Sandefjord

"Kaninen min, Trampe på 6 år, er kjempesnill. Han er litt som ein hund fordi når eg roper/plystrer på han, kommer han. Og når eg seier: 'Trampe, hopp opp', så hopper han i buret sitt. Eg har hatt han siden 2. klasse. Eg er kjempeglad i han. Trampe slikker meg på hånden når eg koser han. Han er lysebrun og hvit. Pepsi er ungen til Trampe, hun er og veldig snill og slikker mykje. Hun er kjempemyk og elsker kos. Pepsi er ca. to år og er grå og hvit. Snøfnugg er den siste kaninen eg har, han ser veldig grei ut, men er egentlig ganske vill. Ein gong når han var ute, så sprang han etter broren min. Snøfnugg er ca. 1 år gammel. Han er ungen til Pepsi og er litt brun, men mest mørke grå. Det hender av og til at kaninene tømmer matskålene på hodet, da faller all maten ut. ☺️"
Rebekka, 12 år, Bryne

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar