Dagens kjæledyr #13

Annenhver dag legger vi ut fem bilder av kjæledyrene dere har sendt inn til oss. Hunder og katter er det flest av, men mange har også kaniner, hamstere og marsvin.

"Kaninen min heter Trampe. Når jeg kommer hjem fra skolen, blir han glad og springer mot meg og går rundt beinene mine, og når jeg løper kommer han i full fart mot meg. Han er verdens beste kanin. 🐰🐰🐰"
Elise, 8 år, Lyngseidet

"Hei, dette er hunden min Rambo, han er en mini-collie. For noen dager siden hoppet han veldig høyt og langt og det var over en plass vi bruker å ha han for han ikke skal stikke av! Jeg og Rambo har det veldig fint sammen, vi går masse turer sammen og det som er morsomt er når han finner ut at vi skal gå tur, da blir han helt koko. 😀 Og når vi er på tur, er han litt bestemt, men han er snill. Mange ganger oppfører han seg som han er kongelig, lol. P.S. Han er en type gjeterhund, men han er mest opptatt av biler og fugler. XD"
Andrea, 10 år

"Dette er Lillepus, den er en kjempesnill kattunge. Kattunger pleier å være ganske redde, men Lillepus ble fort godt kjent med oss og det nye huset."
Ingrid, 11 år, Stathelle

"Jeg har 5 marsvin. Hun til høyre som er hvit og brun/lysebrun heter Tutti, og marsvinet ved siden av som er grått er Tutti sin gutt, vi kaller han Gibli. :) Og til venstre sitter Oreo (min søster sitt marsvin). Hun er hvit og svart. Ved siden av Oreo sitter en liten jente, hun er grå og hvit og hennes kallenavn er Rotta. Ved siden av Rotta sitter en gutt, den har fine krøller og er hvit/brun. :) Kallenavnet hans er Krølla. :) De elsker salat og alt grønt. :)"
Gabriela, 9 år, Heggedal

"Ho ELSKER å vera ute. Ho er veldig snill pus. Ho elsker å kose med andre, og bli veldig fort kjent med andre mennesker."
Marlene, 11 år, Nordhordland

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar