Foto: NRK

Flere kjæledyrbilder – se så søte!

Fortsatt får vi stadig inn nye bilder og fortellinger om kjæledyr fra hele Norge. Mandag la vi ut noen av dem, og her er enda flere:

"Jeg har 2 katter. Den første fikk jeg 2 år siden og det er en jente og den fikk 5 kattunger. 2 av kattungene døde og tre overlevde, de heter Tiger, Bolla og Pølse. 3 uker gamle så fikk de to kattungene ny eier og den tredje fikk jeg. Jeg ble glad."
Patrycja, 11 år, Oslo

"Hunden min heter Rico! Han er en langhåret dvergdachs. Rico liker mye kos og kjærlighet. Han er søt."
Pernille, 12 år, Stavanger

"Hunden min er døv. Men jeg elsker å kose med den."
Linea, 9 år, Oslo

"Wilson er en shetlandsponni. Han rir jeg hver dag og steller med han. Han elsker godsaker og liker å blir klødd. Liker å ri tur og hoppe sprang. Kan være litt sta, tullete og er sjefen over hestene. Men han er som oftest grei og snill. <3"
Heidi, 13 år, Skien

"Dette er en litt uvanlig katt som heter pusur. Den er en sofagris, lasagne-elsker og veldig snill."
Joakim, 11 år, Senja

"Undulaten min er veldig snill og leken. Han elsker å dusje i vannkrana. Han heter Putte, og er oppkalt etter mamma sin undulat som hun hadde da hun var liten."
Vilde, 13 år, Oslo

"Denne kaninen er veldig spesiell fordi den har så korte ører. Kaninen min er veldig lur, lurere enn meg. Jeg er veldig glad for jeg har den, for den forstår meg og er søt."
Idris, 10 år, Sandnes

"Dette er hunden min, lille Hachiko på 6 år. Vi pleier og gå på fjellet sammen og den har vunnet 5 år på rad på hundeutstillingen og jeg er veldig stolt av å være eieren."
Magdalene, 12 år

"Hun er veldig til å tigge ved matbordet. Men etter å ha tigget veldig lenge, får hun som regel noe. Jeg er kjempeglad i pus fordi hun er min beste venn. Jeg kan si alle hemmelighetene mine til henne."
Ine, 11 år, Spydeberg

"Jeg har to marsvin og de er 5 år. Snoop en den brede, og hun har fargen oransje, hvit og svart. Hun er den mest sære! Snoopy er hun tynne, men lange og hun har fargen svart og hvit. Hun er matelskeren! De er ganske sære, liker IKKE gulrot og de liker ikke de plastikk-drikkeflaskene, så jeg må bruke av glass! Da vi kjøpte var de ca. 7 uker og de så ut som 2 gutter, men litt senere så sjekket vi igjen og det viste seg og være 2 jenter! Men jeg beholdt navnene da."

Stine, 13 år, Bærum

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar