Foto: NRK

Flere sommerminner fra dere

Forrige helg spurte vi hva dere husker best fra årets sommer, og flere hundre har sendt inn. Her er flere innsendte sommerminner:

Erle, 9 år fra Son: Jeg fant en vanlig søt kul potet på stranden. Jeg slet med å finne den.
pote

Johanne, 12 år fra Sandefjord: Jeg var på fjordfesten og hørte på Ylvis, mens jeg stod på første rad!! Det er et minne for livet.
ylvis

Maria, 10 år, fra Molde: Da jeg var hos mormor og morfar og så på solnedgangen på Averøy
solnedgang3

Victoria 12 år, fra Oslo: Det jeg husker best fra sommeren var når jeg var i Spania med en venn i 3 uker og lærte meg et nytt triks.
stup

Ingvild, 10 år, fra Molde: Jeg husker best da vi var i Nord-Norge. Da så jeg midnattssola for første gang. Vi var på en strand helt til klokken ett på natta! Vi grilla også!
solnedgang2

Sofie, 13 år fra Stokmarknes: Jeg, mamma og pappa dro rundt i hele Nordland for å se på alle skulpturene i skulpturlandskap nordland. Da fikk jeg oppleve mange utrolige plasser jeg ikke en gang visste fantes, og masse fantastiske og spennende skulpturer. På bilde ser du skulpturen på Rødøy som heter "indre følger ytre".
skulptur

Tina, 9 år: Vi ble ferdig i garasjen! Da sov vi der med venninnen min. Det var gøy!
garasje

Malena, 8 år, fra Kløfta: I sommer døde marsvinet mitt. Da jeg kom jeg fra skolen så lå han bare der, og var død.
marsvin

Celina, 12 år, fra Bamble: Jeg har dratt alene til Frankrike og det var skikkelig koselig!! Jeg har besøkt familien min i Frankrike!! Det var sikkelig varmt, 38°C, så vi bada og spiste is hele dagen!!
is2

Alice, 11 år, fra Farsund: Jeg husker best da jeg starta NM for første gang med hesten min! Hesten min heter Brana. Vi Fikk åttende plass og er kjempefornøyde! Alt foregikk på Biri travbane!
hest

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar