Her er favorittidolene deres!

På søndag spurte vi dere hva som er favorittidolene deres. Til nå har nesten 700 stykker sendt inn, og vi har plukket ut ti av dem.

Marcus og Martinus

"Jeg elsker M&M fordi de er superflinke til å synge! Og fordi de er kjempesnille og dødskjekke. De er supermorsomme og har fantastisk personlighet. Jeg har møtt dem 1 gang, og da hadde jeg brukket hånda og de signerte gipsen og brydde seg veldig om hva som hadde skjedd og det betyr så utrolig mye for meg. ❤️ Jeg skal på 3 konserter i september og jeg klarer nesten ikke vente"
Nikoline, 12 år, Oslo

Ariana Grande

"Jeg liker henne fordi hun er flink til å synge og har veldig bra sanger 🍅Jeg skal på backstage til henne til neste år. 💗 Hun er veldig pen og hyggelig og jeg skulle ønske hun snakket norsk, fordi da hadde jeg forstått mer. 💗LOVE YOU ARIANA💗"
Gina, 11 år, Moss

Lionel Messi

Foto: Scanpix

"Han ble født i Rosario i Argentina den 28. juni 1987 og spiller for FC Barcelona med draktnummer 10. Messi fikk tilbud om å spille for Spania, men han er stolt av at han kommer fra Argentina, så han sa nei. Messi har 4 gullballer, han har heldigvis flere enn erkerivalen Cristiano Ronaldo, som spiller på Real Madrid CF."
Emil, 11 år, Ålesund

Taylor Swift

Foto: NTB Scanpix/REUTERS/Lucas Jackson

"Hun er kjempeflink til å synge. Jeg liker henne fordi hun er rettferdig og snill og hun bryr seg om andre. Hun oppfører seg også bra på nett. Hun synger om ting jeg interesserer meg for, og jeg føler at vi er litt like. Jeg har ikke møtt henne."
Inga, 12 år, Stjørdal

Nico & Vinz

"Eg liker veldig godt Nico og Vinz fordi de gir meg inpirason og har dødskule sanger som eg hører på nesten hver dag. De hjelper meg når eg er lei meg fordi sangene deres muntrer meg opp. <3<3<3 Frøya, 12 år, Bergen

Marit Bjørgen

"Marit Bjørgen har vært mitt største forbilde siden jeg var 6 år, jeg gikk ikke på langrenn før, men jeg begynte da jeg så henne på TV. Når jeg så henne for første gang tenkte jeg, jeg skal bli akkurat som henne, jeg skal bli like flink. Og derfor er hun mitt største idol. 🎿"
Marjit, 10 år

Erna Solberg

Foto: NTB Scanpix/Marte Christensen,

"Erna Solberg er et nytt skritt til Norge! Hun er flink til den jobben hun har og hun er rettferdig! Jeg har ikke møtt henne men pappaen min har det."
Thea, 11 år, Øksnes i Vesterålen

Justin Bieber

"Jeg liker Justin Bieber for han er kjekk søt og morsom. Jeg elsker musikken hans, håper han skal ha en konsert i Norge igjen, krysser fingrene. Har hele rommet fullt av ting om han, har lyst på mer, men mamma sier stopp, men jeg ønsker meg mer og jeg kjøper mer uansett. I LOVE JUSTIN BIEBER

Heidi, 12 år, Sarpsborg

Emma Watson

"Jeg er en fan av Harry Potter og hun spilte rollen som Hermine Grang. Jeg ser opp til henne fordi hun ikke er en person som gjør sånne dumme ting, pluss at hun har sagt mange fine ord på en FN-konferanse. Hun jobber også for barn sine rettigheter."
Emma, 11 år, Oslo

Isac Elliot

"Jeg liker Isac Elliot fordi han bryr seg om fansen og han er alltid positiv. Og jeg har sett han 2 ganger i Halden og Stavanger så vi reiste i 7 timer (Stavanger) og 16 timer (Halden), men hva gjør vi ikke for han? Jeg har aldri møtt han men jeg veit at jeg vil møte han fordi han drømte stort og det funka så hvis jeg drømmer stort da kommer jeg sikkert til å møte Isac. ☺️ Men uansett alle som har møtt han sier at han er kjempe hyggelig og morsom og det tror jeg på! Og jeg synes han er en veldig stor inspirasjon siden han takler haters så bra! Han bare ignorerer dem rett og slett. ❤️ Han har et veldig stort hjerte og det er jo det folk vil være fan av! ❤️ Han har bevist at han skal jobbe med musikk og at han skal gjøre det lenge! ❤️ Jeg elsker han utrolig høyt og jeg kan ikke beskrive hvor stolt jeg er av han! 💕"
Angelina, 11 år, Bergen

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar