Foto: NRK

Bli kjent med Hotell 13-gjengen!

Hotell 13 er i ferd med å bli noe av det mest populære på NRK Super. Har du ikke fått det med deg ennå, får du en rask innføring i hvem de ulike personene i serien er her!

Nett-TV: Se alt av Hotell 13

Tom

Foto: NickelodeonTom er hovedpersonen i serien sammen med Anna. Som liten finner han et postkort, der det står at han må dra til Hotell 13 om åtte år og se etter rom nummer 13. Det er det han gjør nå!

Anna

Hotel_13_Anna_522431
Anna har fått sommerjobb på Hotell 13. På vei møter hun Tom og moren hans, og får sitte på i bilen. Allerede fra første stund merker hun og Tom at de liker hverandre.

Liv

Liv_Sarah_Thonig_280x192
Liv er venninnen til Anna som også jobber på Hotell 13. Hun blir snart også kjent med Tom, og sammen prøver de tre å finne ut mer om hva som skjer på hotellet.

Herr Leopold

herr_leopold
Hotellsjefen Richard Leopold er en streng, men rettferdig sjef som passer på at alt foregår som det skal på Hotell 13. Han merker snart at Tom er en effektiv og flink ansatt.

Jack Leopold

Hotel_13_Jack_51797
Sønnen til hotellsjefen har store planer for seg selv og fremtiden. Og han vil helst ikke ha noen konkurrenter, verken når det gjelder jobb eller jenter.

Victoria

Hotel_13_Victoria_51965
Moren hennes er en stor reisebyrå-eier, og nå er Victoria von Lippstein på Hotell 13 for å finne ut om stedet er verdt å anbefale. Victoria er blond, bestemt og ganske bortskjemt.

Lenny og Flo

kokkene
Kokkene Lenny og Florian - best kjent som Flo - gjør sitt beste for å tilfredsstille både gjester og de andre ansatte. Flo får etter hvert et godt øye til Victoria.

Legg igjen en kommentar