Foto: NRK

Hun skal opptre for tre kongehus!

- Det blir litt skummelt å rappe live! Jeg håper jeg ikke glemmer noe tekst eller gjøre noen feil, sier Johanne, tre uker før opptredenen.

17. mai skal den 12 år gamle jenta synge og danse for kong Harald av Norge, kong Carl Gustaf av Sverige og dronning Margrethe av Danmark. Da er de kongelige samlet i Eidsvollsbygningen for å feire at den norske grunnloven er 200 år og det er Johanne som står for underholdningen.

Johanne har også hovedrollen i musikkvideoen som NRK Super har laget til grunnlovsjubilèet.

Hvordan blir det å synge og danse for tre kongehus?
Tre kongehus ja... Det har jeg aldri gjort før, men jeg har sunget for Mette Marit i Slottsparken med Oslo Soul Children da hun fylte 40 år. Det var morsomt. Også gleder jeg meg til å synge for alle de menneskene, og kanskje møte noen kjendiser bak scena

Skal du hilse på de kongelige?
- Jeg håper det. Jeg fikk hilse på kongen og dronningen i bursdagen til Mette Marit. De var veldig hyggelige, særlig kongen. Han er akkurat som en bestefar synes jeg. Men jeg vet ikke om de andre kongene er like hyggelige som vår.

Les hele intervjuet her!

Foto: Privat. Johanne slapper av med hunden Hero.

Foto: Privat. Johanne slapper av med hunden Hero.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar