Christina Paus
Foto: Christina Paus

– Motorcross og roing var veldig gøy!

Christina Paus, 14 år fra Oslo, stakk av med Best i Mest-seieren. Hun er også en av Norges beste ungdomsutøvere i kunstløp.

Hva tenkte du om dine sjanser til å vinne den første dagen av bueskytingen?

- Jeg hadde prøvd bueskytingen en gang før, så jeg regnet med å gjøre det ganske bra. Men da vi begynte å trene forsto jeg at det egentlig ikke var noe fordel for meg likevel. Etter den første dagen tenkte jeg at jeg ikke hadde sjanse til å vinne, spesielt da jeg så hvordan de andre gjorde det.

Har du holdt kontakten med de andre deltagerne? Hvordan?

- Ja, det har jeg. Vi har en Facebook – gruppe der vi chatter med hverandre av og til. I tillegg har jeg møtt Victor og Katrine etter innspillingen. Jeg hadde stevne i Stavanger og Katrine kom og så på. Ellers er det jo litt vanskelig å møte hverandre i og med at vi bor så langt fra hverandre.

Christina har drevet med kunstløp siden hun var seks år gammel og trener ca. 10 timer i uka.

Hvilken av idrettene i Best i mest, inkludert din egen, er vanskeligst å mestre for folk flest?

- Jeg vil egentlig tro at kunstløp er den vanskeligste idretten å mestre. Kunstløp består av så mange forskjellige elementer og det er mye som skal klaffe på en gang for å gjøre det riktig.

Har du lyst til å fortsette med noen av idrettene?

- Jeg synes det var kjempekult å prøve alle idrettene, men jeg syns spesielt motorcross og roing var veldig gøy! Det kunne jeg godt tenke meg å gjøre mer av. Jeg kunne nok ikke sluttet på kunstløp for noen av dem, men jeg skal helt klart prøve det igjen, avslutter vinneren av Best i mest 2014.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar