Foto: NRK

Ny runde med samlinger!

Hurra for dere!
Vi har fått inn så mange fine samlinger at vi må vise fram enda et lite utvalg:

Ingeborg 9 år, fra Vossestrand, har 94 hårklemmer som hun har samlet på siden hun fikk sin første. Den fineste hårklemmen i samlingen hennes er en som er like stor som tre vanlige klemmer i lengden. Ingeborg skulle gjerne hatt en hårklemme av ekte gull med diamanter på, for da mener hun at samlingen hadde blitt enda finere.
Ingeborg-samler-på-hårklemmer

Maria 13 år, fra Trondheim, samler på nøkkelringer. Hun har 82 nøkkelringer nå, og har samlet i ca 9 år. Målet hennes er å få nøkkelringer fra hele verden. Den første nøkkelringen hun fikk er hjertet du kan se øverst til høyre i bildet. Og ballettskoen er den aller fineste hun har. Den fikk hun fra operaen i Paris.
Maria-samler-på-nøkkelringer

Sofie 13 år, fra Råholt, samler på mynter. Hun har ikke samlet så lenge, bare 3 måneder, men hun har allerede en bra samling på 481 mynter. De har hun sortert fint i album. Blant det beste i samlingen har Sofie en 5 øring fra 1878. Hun har også alle 1 kroninger fra 1925 til 2012. Sofie mener at en 1 øring fra 1885 hadde gjort samlingen hennes mer komplett. For da hadde hun hatt alle 1 øringer fra 1876 til 1920.
Sofie-samler-på-mynter

Eva 10 år, fra Trondheim, samler på Pet shop. Hun har samlet i over 5 år, og har nå 142 stykker. En av figurene er en hund som Eva synes ligner veldig mye på den ekte hunden hennes. De søteste figurene hun har er en bjørn og en mus. Eva har også to babyer i samlingen sin, fire av figurene hennes kan gå, og sju av dem har glitter på seg.
Eva-samler-på-Pet-shop

Victoria 12 år, fra Bergen, samler på engler. Hun har 15 engler, og har samlet i 6 år. Hver jul får hun en engel fra en person som betyr mye for henne. Victoria skal fortsette å samle slik at hun får enda flere engler.
Victoria-samler-på-engler

Tusen takk til alle som sendte inn samlingen sin! Det var en hyggelig reise i hva dere gjør på fritiden.

Kom gjerne med forslag til andre ting dere har lyst til å vise fram, skriv om det i kommentarfeltet!

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar