Foto: NTB scanpix

Nye låter fra Sia og Ariana Grande!

Tre nye sanger, men hvilken liker du best? Her kan du høre og stemme på din favoritt.

Forrige uke var det Kygo's låt Stay som stakk av med seieren. Hvilken blir ukas sang?


Foto: NTB scanpix

Sia Furler er blitt kjent som dama som ikke viser ansiktet på scenen. Hun står bak store hits som "Chandelier" og "Elastic Heart", og har skrevet låter for verdens største artister som Beyonce og Adele. På hennes nye plate som kommer neste år får man høre alle låtene hun har skrevet for andre artister, som artistene rett og slett ikke ville ha. En av de er hennes nye sang "Cheap Thrills".


Foto: NTB scanpix

Ariana Grande gir fansen en ekstra fin julegave. Hun har nemlig gitt ut fem helt nye julesanger. Hun har tidligere hatt stor suksess med å synge kjente julelåter som "Santa Tell Me" og "Last Christmas", men nå har hun laget helt egne som sikkert kommer til å bli spilt på en juletrefest eller to.


Foto: NTB scanpix

Rachel Platten er kanskje et litt ukjent navn for mange. Likevel er det nok noen som har hørt hennes store hit "Fight Song" som kom tidligere i år. Den amerikanske sangeren er kjent for å lage fengende refreng, og hennes nye sang "Stand By You" er intet unntak.


I Skolefri Live, hver mandag til fredag klokken 14, kan du høre disse låtene og mange mange flere. Har du tips til noen andre kule låter? Skriv det inn i kommentarfeltet under.

Vi fant dessverre ingen artikler, kanskje du finner noe du liker på forsiden?

Legg igjen en kommentar